Wie ben ik ?

Hallo, mijn naam is Hoya. Ik ben een Thaise massagetherapeut en woonachtig in Made. Sinds 2016 heb ik Thaise massagesalon in het hart van de stad aan de Nieuwstraat 7 te Made.


Gedurende mijn tijd op de Nieuwstraat 7 heb ik heel veel klanten mogen helpen en veel ervaring opgedaan.

Vanaf Januari 2022 verplaats ik mijn massagesalon naar een nieuwe locatie: Meidroonlaan 41. Deze locatie is nog steeds dicht bij het stadscentrum. Ik kijk er naar uit alle oude en nieuwe klanten vriendelijk te verwelkomen voor onze behandelingen op de nieuwe locatie.

We combineren de technieken van Thaise massage, Chinese massage, Westerse Mindfulness. Deze combinatie behandelingen worden uitgevoerd door ervaren massagetherapeuten. Alle massagebehandelingen worden met zorg, liefde en aandacht uitgevoerd. Deze behandelingen zijn gericht op spieren waar u last van ondervindt maar worden gecombineerd met ontspanningstechnieken voor uw lichaam. Zo passen wij bijvoorbeeld mindfulness technieken toe om fysieke pijn te verhelpen en tegelijkertijd de geest te verfrissen.


Na de massage geniet u van een heerlijk verfrist gevoel in zowel uw lichaam en geest. Ga uw dagelijks leven weer met hernieuwde mentale en fysieke kracht aan!

Graag wil ik u allemaal bedanken voor uw steun aan Arogya spa vanaf 2016 tot en met de huidige

‘Hoya gezondheid’.

Wij hopen u allemaal (weer) van dienst te zijn vanaf onze nieuwe locatie en hopen van harte dat u ons team op deze manier zult blijven steunen.