Een vast tarief

 

Je kiest de massage die je wilt en met een gesprek vooraf, luisteren we naar je wensen en bepalen wij samen welke behandeling het beste past.

Door de prijzen gelijk te houden, kunnen we een massage

op maat aandieden. Lees op deze pagina meer over onze behandelingen.

 

Tijd - Tarief

 

30 min massage € 35,-

45 min massage € 50,-

60 min massage € 65,-

90 min massage € 95,- (incl. intake)

120 min massage € 120,- (incl. intake)

 

**Sportmassage en Deep tissue + 10 euro extra

 

— Ons Behandeling

Combinatie

(unique techniques)

De Combinatie Thaise + olie is meer dan alleen een massage. Bij deze massage zal je hele lichaam ontspannen en worden je spieren heerlijk losgemaakt. Door de combinatie van rustige bewegingen, Yoga, acupressuur, begeleide strek oefeningen, massage en reflexologie worden de energiebanen in u lichaam gestimuleerd. 

MEER>>>

Ayuraveda

Een massage krijgen is natuurlijk nooit een straf, maar wat nou als je een massage nóg beter kan maken met Ayuraveda, door middel van essentiële, of wel etherische olie? Een Ayuraveda-massage zorgt voor een goede nachtrust en helpt bij aanhoudende menstruatieklachten.

MEER>>>

Zwangenschaps

Zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een vrouw. Wanneer je zwanger bent verandert er erg veel in het lichaam. Zwangerschapsmassage zorgt voor een betere nachtrust en vermindert zwangerschasklachten zoals hoofdpijn, kuitkramp, vocht vasthouden en bekken-rug-nek en schouderklachten.

MEER>>>

Kinder massage

Op de eerste plaats is kinder tui-na geschikt voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar voor het bevorderen van een gezonde ontwikkeling. Daarnaast zijn er ook specifieke behandelingen mogelijk voor het verlichten van veelvoorkomende kinderkwalen. waaronder: Ademhaligsproblemen, Hoesten, etc.

MEER>>>

Kruiden stempel

De kruiden bezitten reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen. De warme massageolie geeft een extra ontspannende werking. De kruidenstempelmassage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het tegelijkertijd tot rust.

MEER>>>

 

Voetreflexmassage

Het stimuleren van de reflexpunten op de voeten heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam.

De voetmassage maarkt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage en is gedaseerd op de voetreflexologie.

MEER>>>

Deep tissue

Een deep tissue massage is een krachtige manier om de balans in je lichaam terug te brengen. Diepe, langzame massagetechnieken zorgen voor een verbetering van de zogenaamde 'energiestroom'. Alle stress en spanning vloeit uit je lichaam. Niet alleen lichamelijk trouwens, maar ook geestelijk.

MEER>>>

Sportmassage

Een sportmassage stimuleert de bloedsomloop. Voedingsstoffen worden sneller aangevoerd en afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor herstellenje spieren ( en dus ook je lichaam ) sneller na inspanning. En blijven je spieren beter presteren.

 

MEER>>>

Energy spa +massage

Comming soon !!

 

 

 

MEER>>>